onsdag 4 februari 2015

Känslan av att vilja utvecklas

Nu har jag och Jonas kört kvällspass under tre kvällar de senaste sex veckorna. Det är inte mycket. Det är inte ofta, men det har varit fullt tillräckligt för oss. Vi försöker kombinera radiosändandet med våra ordinarie jobb, pluggande och familjeliv. Sedan är det så att vi vill försöka fylla programmet med intressanta spaningar, diskussioner och innehåll som ingen annan gör. Det behöver helt enkelt gå lite tid mellan programmen.

Därför vill vi nu, efter tre program, utveckla oss och ta in gäster till programmet. Den första gästen att komma den 2 mars - 2015 blir ingen mindre än föreläsaren och levnadskonstnären Torkild Sköld.

Torkild är känd för sina utomordentligt populära föreläsningar om Personligt Ledarskap. Detta ska vi såklart prata med honom om. Vi kommer även prata om hans nyhetsbrev, facebookgrupper och inställning till livet, men vi vill också komma honom lite närmare inpå livet. Vem är Torkild och vad är det som driver honom? För mig har hans ord och sätt att tänka blivit som en mentor i mitt liv.  "Du har ett val i allt du gör och i vem du vill vara".

Och du som lyssnar får kanske möjlighet att ringa in till oss och prata med Torkild om sånt du undrar över?

Jag tror det blir en fantastiskt intressant kväll för oss alla!

Men missa för all del inte vårt NÄSTA program som kommer den 16 februari. Då kommer vi bland annat ta upp tidningsdöden och varför mediabranschen idag har fått influensan och mår dåligt. Väl mött då!

/Martin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

SPELAREN
/SPELAREN