onsdag 18 mars 2015

Jonas&Martin 150316 - Ep.6

Den 16/3 sände vi vårt sjätte program i ordningen och enligt någon lyssnare var det mycket flams i detta programmet men mycket bra musik! Vi kom fram till att det finns något för alla helt enkelt. Denna gången fick vi med introlåten med lite fräck dist...

Det är också i detta programmet vi initierar ett motionslopp (huga) för alla som är sugna på att röra sig. Vi återkommer med datum, tid, var, hur, varför och alla andra frågor som kan dyka upp i samband med detta. Vi pratade också om melodifestivalen, denna fin fina tävling med rätt vinnare, men vi kom inte riktigt överens med Jennie som ringde in och gillade Samir och Viktor.

Detta är vad vi minns, resten kan du höra själv. Väl mött!
p.s. Nästa gång vi sänder är den 30 mars och då har vi en gäst i studion. Hypnosteraopeut Anette Bohlin kommer till oss för att prata om hur hon med hjälp av hypnos kan hjälpa oss att tränga in i våra undangömda skrymslen i hjärnan för att räta ut ev. fobier och åkommor. Det ska bli ytterst intressant!

Kolla in evenemanget på Facebook här https://www.facebook.com/events/1616672951896857 och passa samtidigt på att gilla Radio Södra Station på Facebook för att låta oss uppdatera dig på kommande händelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

SPELAREN
/SPELAREN