fredag 29 maj 2015

Hypnoterapeut Anette Bohlin gästar Radio Södra Station

ÄNTLIGEN! Nu kan du höra gårdagens program med Hypnoterapeut Anette Bohlin i vilket vi pratade om att balansera sitt undermedvetna till ett bättre mående. Ytterst intressant!

Hypnoterapeut Anette Bohlin är certifierad av både NGH och SAHH. SAHH -Skandinaviska Akademin för Hypnotisörer och Hypnoterapeuter, grundades av Jack Johansen och Rene' Fredriksen). Vårt undermedvetna styr ca 95% av allt vi gör, tänker och känner. Det är vår egen dator, själva hårddisken. Där lagras allt vi varit med om, både på gott och ont. Både negativa och positiva känslor.
Många tror att vi styr med vårt medvetna sinne, men så är det inte, det styr ca 5% av vår dagliga aktivitet. Det undermedvetna sinnet reagerar blixtsnabbt och är såå mycket starkare än vårt medvetna sinne. Så om det är något man vill förändra, så är det lättaste sättet att göra det i det undermedvetna sinnet - och dit kommer man när man går in i hypnos.
Man kan få hjälp med många saker hos en Hypnoterapeut, t ex fobier, ändra ovanor, ångest, depression, svartsjuka, smärtlindring ( t ex hos tandläkare, inför förlossning och så vidare), förbättra självförtroendet, få rätt fokus på det du vill ha (t ex inom idrott), sömnproblem, stamning, ilska, sorg och mycket mer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

SPELAREN
/SPELAREN