onsdag 27 februari 2019

Nytt på spellistorna

Vänner, Lyssnare, Kompisar!

Kommer ni ihåg Matchbox Twenty? Eller deras sångare Rob Thomas? I så fall kommer ni känna igen deras låtar när ni lyssnar här på Radio Södra Station. Jag har nämligen lagt till dom nu. Förutom fantastiska svenska bandet Visitors med sina klassiker All Of Your Attention och Never So Blue. Jag har försökt få tag i bandet för att göra en Visitorsspecial men än har inga livstecken visats från deras sida.

Vi kämpar vidare. På måndag hör ni AW Radio igen och denna gången är det Jennie och Martin som håller i trådarna eftersom Jonas inte kommer vara på plats. EVENTUELLT kommer han vara hos oss men det är inte alls säker. Visar det sig att han är med oss trots allt så kommer vi ha vår sidekick Filippa med också, men inget är säkert när saker är osäkra!

På onsdag hör vi Daniel med Jazz Night från 20:00 till 22:00. Följ vår Facebooksida om ni är nyfikna på vad Daniel kommer hitta på. BluesTrain på tisdagar har tagit en timeout eftersom Hans G. är nödd och tvungen att kurera sig på obestämd tid.

Förutom allt detta så har ni skön musik hela dagen och kvällen här på Radio Södra Station. Bakgrundsmusik när du lagar mat, bilmusik när du är ute och kör, jobbmusik när du jobbar.. vi finns hos dig hela tiden. Vi hörs!

/Martin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

SPELAREN
/SPELAREN