tisdag 5 februari 2019

Tack för att ni lyssnar!

2015 började vi sända webradio på det vi kallar Radio Södra Station drivna av passion. Vi är uppvuxna med radio som en källa till bra musik och intressanta samtal. Vi vill vara en del av det också. Vi vill drivas av intressanta samtal, underhållning och musik. 

Nu är vi fler som sänder än vi var då i början. Hans, Daniel, Jennie, Martin och Jonas. Vi är sammansatta av samma skrot och korn men med helt olika erfarenheter. Vi skulle troligtvis aldrig träffats och lärt känna varandra om det inte vore för Radio Södra Station. Vi skulle troligtvis inte få möjligheten att prata med just dig om sånt som intresserar oss - om det inte vore för Radio Södra Station. 

Ibland funderar jag på varför jag jobbar alla dessa timmar i veckan bara med Radio Södra och tänker att det kanske är dags att sluta. Det är kanske dags att lägga ner hela projektet och lägga tid och pengar på annat, men så kommer måndagen. Klockan slår 18:00 och signaturmelodin börjar spela. Jag (Martin) är oftast den som hälsar välkommen till programmet följt av Jonas och Jennies inlägg om vardagen, samtiden och evigheten. 
Vi ser hur räknaren börjar röra på sig när ni lyssnare börjar lyssna på era datorer, telefoner, iPads eller vad ni nu lyssnar på och det är där och då vi glömmer det där tvivlet i magen. Nu gör vi radio, vi pratar med er och ni lyssnar. Kan det blir roligare än så? Och ni blir fler och fler hela tiden!

Såklart kan ni som lyssnar delta aktivt i allt detta. Vi finns på Facebook och messenger där ni kan prata med oss under tiden vi sänder. Kanske vi inte svara på messenger men ser vi ditt meddelande så kan vi lova att det kommenteras under sändning. Vi har ett telefonnummer som går direkt in till studion som ni är välkomna att ringa. Vi lovar att svara. Vi har mailadresser som är [förnamnet]@radiosodrastation.se, du kan maila någon av oss. Och du, vi är superglada om du vill hjälpa oss att hitta fler lyssnare. Dela våra inlägg och Facebooksidan men framför allt, berätta för dina vänner vad dom ska göra på måndagkvällar, tisdagkvällar, onsdagkvällar... 

Och det är bara ni som kan hjälpa oss att bli bättre genom att ge oss tips, ros, ris och glada tillrop när ni är med oss. Fortsätt med det!

TACK!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

SPELAREN
/SPELAREN